De vernieuwe website van Fliers Juweliers

 In Nieuws

Graag heten we u welkom op onze geheel vernieuwe site.

Het heeft even geduurd maar uiteindelijk zijn we trots op het resultaat. Een nieuwe site is als het verbouwen van je winkel, je wilt dat functioneel alles klopt en dat het interieur bij je persoonlijkheid past. Bij elke verbouwing van onze winkels werd onze huisstijl steeds duidelijker, voor een nieuwe site echter wilden we deze sterker definieren en vastleggen. De site symboliseert alles waar we voor staan zoals onder andere beleving, passie en luxe. Ze is naar onze mening zeer toegankelijk en gebruiksvriendelijk. En verder, niet te vergeten, is ze heel aantrekkelijk…net als onze winkels.

Momenteel wordt er achter de schermen nog hard gewerkt aan de sectie uurwerken. Alle uurwerken van de merken Breitling, Tag Heuer, Longines en Rado die we op voorraad hebben zullen met een individuele fiche op de site komen en kunnen in de toekomst eventueel via de site gereserveerd worden. We verwachten dat deze er tegen oktober allemaal op staan. Ook presenteren we ons nieuwe logo waarin we een beeldmerk hebben toegevoegd. Het beeldmerk is niet zomaar een tekening of figuurtje; het is een symbool dat staat voor het passie, continuiteit en het streven naar perfectie. Het lijkt misschien vergezocht maar de onderdelen van het beeldmerk zijn ontleend aan de schaduwfacetten van een perfect geslepen briljant. Kom gerust eens langs mocht u dit eens in het echt willen zien, het is een magistraal zicht!

De nieuwe site luidt voor ons tevens een nieuw tijdperk in en daarmee ook een nieuwe directie. We zullen vanaf september/oktober onze digitale activiteiten verhogen. Zo kunt u zich inschrijven op onze nieuwsbrieven of ons volgen op social media, waarin we vooral via Instagram jullie zullen proberen te bereiken met nieuwigheden, sfeerimpressies en dingen die gewoon leuk zijn om te weten. Volg ons op Facebook en Instagram. Neem alvast een kijkje in onze nieuwe omgeving, we hopen u hier nog regelmatig te ontmoeten.

Vriendelijke groet,

Team Fliers

Recent Posts
0
× Hoe kunnen we u helpen?