De terugkeer van een tijdloos horloge

 In Nieuws

In maart 2019 vond, zoals jaarlijks, Baselworld 2019 plaats. Jaarlijks worden hier de nieuwste collecties van de meest toonaangevende merken gepresenteerd, evenals de nieuwe TAG heuer Autavia Isograph collectie.  

De TAG Heuer Autavia valt te omschrijven als een historisch model, dat het hart van bijna elke vintage liefhebber sneller doet kloppen. Van 1933 tot 1957 was de Heuer Autavia een dashboard-timer, speciaal ontworpen voor auto’s en de luchtvaartindustrie. En vanaf het jaar 1962 werd de Heuer Autavia aangeboden met een chronograaf functie, dat maar liefst 23 jaar op de markt was en meer dan 85 modellen kende. 

In 2003 bracht TAG Heuer de Autavia chronograaf uit in een vernieuwd jasje en in de afgelopen twee jaar heeft TAG Heuer maar liefst acht versies van de Autavia chronograaf naar buiten gebracht. Met de introductie van de Autavia Isograph op Baselworld, verhuisd de Autavia naar nieuw hoofdstuk van zijn leven – een horloge met drie wijzers zonder chronograaf complicatie.  

De Autavia Isograph serie wordt in een 42mm kast geleverd en is beschikbaar in zowel staal als brons. De collectie is uitgerust met een bi-directionele ring. De bezel kan voorzien worden van zowel staal als keramisch. Het keramiek komt in zwart, ruin, blauw of groen, afhankelijk van de wijzerplaat kleur. Daarnaast heeft het uurwerk een datum-weergave, die op de 6-uur aanduiding is geplaatst. 

Waarbij de modellen vanaf 2003 herkenbaar waren aan het rondje jasje, heeft de Autavia Isograph lijn meer de uitstralingen van de Autavia uit de jaren 60. De Autavia Isograph heeft een oversized kroon, wat weer refereert naar de pilotenhorloges.

Alle Autavia Isograph’s zijn voorzien met het Caliber 5 binnenwerk. De Autavia Isograph lijn start bij een prijs van €3000,- voor meer informatie nodigen we u graag uit in onze filialen te Sluis.

Team Fliers

Recent Posts
0
Contact - Fliers Juweliers Sluis & Oostburg
× Hoe kunnen we u helpen?