Moeilijke tijden gedurende COVID-19 periode

 In Nieuws

Beste Klant,

Het welzijn van zowel onze klant als personeel is van groot belang en gaat boven alles. Hoewel Fliers Juweliers momenteel nog is geopend, verzoeken we u wel om rekening te houden met de volgende richtlijnen van het RIVM en de overheid:

  • Hoewel we u normaliter graag helpen bij het aandoen van uw sieraden vragen wij u om fysiek contact zoveel mogelijk te vermijden. Dit houdt dus in dat wij voorlopig u verzoeken om de handelingen, zoals het omdoen van sieraden en horloges, zelf uit te voeren.
  • Wij vragen u zoveel mogelijk met uw betaalpas te betalen.
  • Graag voldoende afstand te houden en iedereen de anderhalve meter ruimte te geven.

Het team van Fliers Juweliers zal er voor zorgen dat de winkels nog schoner zijn dan normaal. Zo wordt het pinautomaat na elke pin transactie goed schoongemaakt. Idem dito voor de deurklinken, toonbanken en deurbel.

Momenteel hanteren we nog dezelfde openingstijden. Wilt u voorkomen dat u met meerdere klanten in de winkel staat? Graag bieden wij u dan de mogelijkheid aan om op afspraak te komen. Voor dit verzoek kunt u whatsappen naar het volgende nummer +31 6 21 12 31 56

U bent van harte welkom!

Team Fliers Juweliers

Recent Posts
0
× Hoe kunnen we u helpen?