What’s New

 In Nieuws

 

Longines Hydroconquest in een prachtige groene variant

Sinds de oprichting in 1832 in Saint-Imier, kan het beroemde Zwitserse horlogemerk Longines een lange traditie voorleggen met haar  horloges in de elegantie en prestaties. Die kwaliteiten worden perfect weergegeven in de Longines Sport Collection. De Longines HydroConquest collectie is geïntroduceerd in 2007 als een functioneel, modern duikuurwerk dat gewijd is aan de mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een high performance uurwerk dat technische innovatie en elegantie combineert. Sindsdien is deze horlogefamilie in verschillende kleurvarianten uitgebracht als zwart, blauw en grijs. 

Vanaf 2020 introduceert Longines ook een olijfgroene variant in de Hydroconquest serie! Dit nieuwe model heeft een prachtige mat groene wijzerplaat met arabische cijfers en een datumweergave op drie uur, dit in combinatie met een keramische duikerslunette. Ze zijn enkel leverbaar in een analoge weergave in zowel 41mm als 43mm met een stalen band of groene rubberen band met vouwsluiting.

Met een waterdichtheid van 300 meter en voorzien van een saffierglas zijn de uurwerken uitermate geschikt voor alledaags gebruik. Het binnenwerk, de motor van het horloge is een automatisch Longines Caliber L619/888 gangwerk, en heeft een gemiddeld gangreserve van 64 uren.

De prijs van het uurwerk is €1.400,- euro.

Recent Posts

Leave a Comment

0
× Hoe kunnen we u helpen?