BREITLING ENDURANCE PRO

 In Nieuws

Breitling Endurance Pro

Eind augustus 2020 heeft Breitling de Endurance Pro gelanceerd, een uurwerk die zowel de geëngageerde sporter als de meer casual sporter enorm zal aanspreken. Ontworpen voor mannen en vrouwen die in hun actieve leven een professionele mind set en een sportieve lifestyle combineren. De Endurance Pro is berekend op de uitdagingen van een rigoureuze wolk out maar modieus genoeg voor dagelijks gebruik.

 

De Endurance Pro is ontwikkeld in samenwerking met de triatlon squad van Breitling en geïnspireerd op het model sprint, een lichtgewicht horloge met een kast van glasvezel uit 1969. De horlogekast is ultralicht door het gebruik van Breitlight (in 2016 geïntroduceerd met de Hurricane). Breitlight is een extreem licht materiaal (3,3 keer lichter dan titanium) wat anti magnetisch en hypoallergeen is en significant harder is dan edelstaal. Verder is het uurwerk voorzien van een SuperQuartz binnenwerk die thermo-gecompenseerd is en tien maal nauwkeuriger is dan een regulier kwartsuurwerk.

 

Met zijn schitterende kleuren, indrukwekkende lichte gewicht en wereldklasse precisie en functionaliteit, samen met een prijskaartje dat nieuwe enthousiastelingen voor het merk zal aantrekken, neemt de Endurance Pro een unieke positie in onder de sporthorloges.

 

De Endurance collectie bestaat uit 5 kleurvariaties en heeft een winkelverkoopprijs van 2900 euro.

 

 

Model: Endurance Pro

Diameter: 44mm

kastdikte: 12.5mm

kast: Breitlight

Wijzerplaat: Black with various color accents

Lume: Super-LumiNova

Water Resistance: 100m

Strap/Bracelet: Nylon and rubber strap

Recent Posts

Leave a Comment

0
× Hoe kunnen we u helpen?