What’s new : Rado

 In Nieuws

De Rado True Square, gebaseerd op een iconische voorganger, is het meest recente model in de Rado collectie. Door zijn bijzondere vormgeving en materiaalgebruik heeft het een unieke designer uitstraling die de huidige Rado collectie zo typeert.

Alle uurwerken uit deze serie zijn voor voorzien van een high tech Keramische band met titanium sluiting en een monoblock high tech Keramische kast, die zorgen voor een heerlijk draagcomfort. De uurwerken zijn door deze materiaalkeuze zeer licht in gewicht en antiallergisch.  Het high tech Keramiek zorgt ervoor dat alle uurwerken een gladde strakke uitstraling hebben die mogelijk zijn in verschillende kleuren en volledig krasbestendig zijn.

De True square modellen zijn leverbaar in twee diameters (38 mm en 29 mm) en drie kleurvarianten (zwart, wit en plasma). De 38 mm kasten zijn voorzien van het automatische C07 caliber met 80 uur gangreserve! Verder is de 38 mm kast ook mogelijk in de open heart variant, dat wil zeggen met opengewerkte wijzerplaat en glazen kast bodem. De 29 mm kasten zijn voorzien van een Zwitsers Quartz uurwerk.

Model: True Square

Diameter: 38 mm en 29 mm

Kast: Monoblock high tech keramiek in de kleuren zwart, wit en plasma

Band: High tech ceramiek in de kleuren zwart, wit en plasma

Glas: Ontspiegeld saffier (Krasvrij)

Binnenwerk: 38mm: C07 automatisch; 29 mm: Quartz

Gangreserve: C07: 80 uur

Waterdichtheid: 50 WR (5 bar)

Recent Posts

Leave a Comment

0
Collecties - Fliers juweliers - Horloges van topmerken
× Hoe kunnen we u helpen?