Wij blijven tot uw beschikking staan!

 In Nieuws

Heeft u interesse in een mooi sieraad of een horloge? 

De aangekondigde maatregelen staan ons toe om goederen te bezorgen, middels koerier of persoonlijke bezorging. 

Ons team is dagelijks bereikbaar per telefoon, Whatsapp en mail. Laat ons weten wat uw wensen zijn door middel van een foto, een omschrijving of een artikelnummer.

Mocht u willen kiezen uit een selectie van verschillende artikelen (max 3 artikelen) dan kunnen we deze voor een bepaalde tijd op zicht bij u thuis bezorgen. Er zijn verschillende mogelijkheden om tot een selectie te komen, denk hierbij vooral aan het delen van foto’s en videobellen met onze Whatsapp service.

Alle artikelen mogen geruild worden. Mocht u exact weten welk artikel uw voorkeur heeft dan is dit te verzorgen. Mocht u breder willen oriënteren in onze collectie dan zal dit helaas pas na de 19 januari mogelijk zijn.

Voor de uurwerken en sieraden die achteraf op maat gemaakt moeten worden bent u op afspraak welkom in onze winkel. De maatregelen staan toe dat onze deuren geopend mogen zijn voor reparatie en onderhoud van consumentenartikelen.

Heeft u een reparatie?

Zoals hierboven aangegeven is het ons wettelijk toegestaan om te voorzien in reparatie en onderhoud van consumentenartikelen. Graag hiervoor per telefoon, bericht of mail een afspraak maken met het betreffende filiaal. 

Wij wensen u fijne maar vooral veilige feestdagen toe.

Team Fliers at your service! 

#Staysafe

U kunt ons bereiken op onderstaande media:

Fliers Juweliers Sluis

Whatsapp +31 6 21123156

Telefoon +31 117 461337

Mail sluis@fliersjuweliers.nl

Fliers Boutique Sluis

Whatsapp +31 6 11192158

Telefoon +31 117 420840

Mail boutique@fliersjuweliers.nl

Fliers Juweliers Oostburg

Whatsapp +31 6 15441781

Telefoon +31 117 454479

Mail oostburg@fliersjuweliers.nl

Recent Posts

Leave a Comment

0
× Hoe kunnen we u helpen?