Reparaties horloges

Fliers Juweliers biedt een uitgebreid gamma aan reparatie- en herstellingsdiensten aan. Voor reparaties en onderhoud bent u dan ook aan het juiste adres. Wij werken samen met een aantal gespecialiseerde horlogemakers en kunnen reparaties uitvoeren voor alle gerenommeerde horlogemerken. U ontvangt vooraf netjes een prijsopgaaf, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Wanneer u akkoord gaat met de prijsopgaaf, bent u verzekerd van een kwalitatieve en gegarandeerde reparatie. Wanneer u toch niet akkoord gaat met de prijsopgaaf, komt het eigendom in dezelfde staat weer retour, zoals u het hebt achtergelaten.

Batterij horloge vervangen

Ook voor het vervangen van een batterijtje draaien wij de hand niet om. Kom daarom gerust langs in onze juwelierszaak in Sluis en in de meeste gevallen helpen wij u ter plekke. Wilt u uw horloge waterdicht laten testen na het vervangen van de batterij, dan sturen wij deze op naar de horlogemaker of het desbetreffende merk zelf. In dat geval duurt het 2 tot 3 weken.

Horlogeband inkorten

Als u bij ons een horloge aanschaft passen wij deze direct aan naar uw wens. Wanneer het horloge elders vandaan komt, dan korten we dit horloge ook graag voor u in. In dat geval rekenen wij hiervoor €10,-. In de meeste gevallen kunnen wij dit direct doen!

Onderhoud

Voor een mechanisch uurwerk is een regelmatig onderhoud (+/- 5 jaar) zeer belangrijk voor zowel de betrouwbaarheid als voor de lange levensduur. Ook hoogwaardige uurwerken moeten regelmatig nagekeken worden volgens de reparatie-specificaties die per horlogemerk gelden. Voor een dergelijk onderhoud kunnen wij u twee opties aanbieden:

-Een onderhoud via een van onze gecertificeerde horlogemakers.
-Een onderhoud via het horlogemerk zelf.

Voor de gerenommeerde merken adviseren wij het onderhoud via het merk zelf te laten uitvoeren gezien het feit dat deze uurwerken vaak over complexe binnenwerken beschikken, het gebruik van originele onderdelen en de garantie door het merk zelf gewaarborgd is. Bij het niet accepteren van een offerte zijn hier helaas wel kosten aan verbonden.

Garantie

Er geldt een garantietermijn van minimaal 1 jaar (afhankelijk van het merk)  na een compleet onderhoud op de uitgevoerde werkzaamheden aan het horloge, tenzij vooraf anders afgesproken. Wanneer er achteraf schade is ontstaan door een onjuiste behandeling dan is de garantie niet meer van toepassing. Ook wanneer het horloge is geopend door onbevoegde derden vervalt de garantie.

Eerst informeren?

Heb je vragen over een horloge of sieraad? Loop gerust even binnen bij 1 van onze winkels in Sluis of neem vrijblijvend contact op via onze email (sluis@fliersjuweliers.nl) of telefoon (0031 117 461337 / 0031 6 21123156)

0
× Hoe kunnen we u helpen?